Reis med oss for en unik opplevelse!

Vi har direktefly fra Vigra

Lyon 30.mai - 2.juni 2019

Bli med Berg-Hansen til Lyon direkte fra Ålesund.

Lyon sies å være Frankrikes mest franske by. Her er livet mer laid-back enn i hovedstaden, og hva du spiser er viktigere enn hva du kler deg i. Lyon blir også kalt mini-Paris fordi de blant annet kan skilte med to elver som krysser hverandre, et mini -Eiffeltårn og sin egen Notre Dame. Byen er et must for matentusiaster, men å være matentusiast er ikke et must for å besøke byen.

Les mer her

Opplev Bjørnøya og Svalbard med splitter nye Roald Amundsen 21. - 28.juli 2019

Bli med Berg-Hansen i polarheltenes farvann.

I 2019 står Hurtigrutens nyeste tilskudd til flåten klar. MS Roald Amundsen blir det første ekspedisjonsskipet i verden som seiler helelektrisk på hybridteknologi. 21.juli tar vi deg med på en kort, arktisk ekspedisjon full av spenning! Stå på Europas nordligste punkt, gå i land på Bjørnøya og tilbring to og en halv dag langs Svalbards vakre kyst og smale fjorder. Undervegs tilbyr vi utflukter som fotturer, kajakkpadling og et besøk til en forskningsstasjon. Husk også å speide etter den majestetiske isbjørnen under reisen.

Les mer her

Bli med på cruise Japan rundt med Celebrity Millenium

2. - 12.okt 2019

Berg-Hansen tar deg med Japan rundt.

Bli med på en rundreise av de sjeldne og opplev det ekte Japan! På denne reisen kan du lene deg tilbake å la inntrykkene strømme på. Seilaset starter i pulserende Tokyo og stopper innom verdenskjente plasser som Mt. Fuji, Osaka, Fukuoa, Busan i Sør-Korea og Aomori før det avsluttes i Tokyo igjen. Her får du oppleve landets helt særegne kultur og natur på nært hold.   

Les mer her

Flere planlagte reiser for 2019 


Edinburgh, 26. – 29. september
Julemarked i Tallin, 29. nov. – 1. des.

Kontakt oss
Hjemmeside opprettet av